Over ons

overons_minke

Minke van der Velde

Hoe verbind je de verschillende werelden van ‘communicatie en marketing’, ‘kunst en cultuur’ en ‘geschiedenis’ met elkaar? In de ontwikkeling van projecten als Werkman 2015 en het festival Terug naar het begin vind ik vaak creativiteit in het leggen van deze verbanden: wat is er nodig om zoveel mogelijk mensen aan je evenement deel te laten nemen?

overons_stagaire

Stagiair(e)

Op deze plek maakten we ruimte voor een stagiair(e). Maar, Geert Lameris moest om gezondheidsredenen een aantal stappen terugdoen. Minke is nu zelfstandig ondernemer en heeft nu de eindverantwoordelijkheid voor Terug naar het begin. Geert blijft als adviseur betrokken bij dit door hem ontwikkeld festival. Heb je affiniteit met kunst en cultuur, houd je van organiseren, plannen en wil je helpen culturele producties bij een breed publiek onder de aandacht te brengen? Misschien heeft Minke dan een stageplek voor jou! Stuur je sollicitatie en C.V. naar: minke@geertlameris.nl.

overons_geert

Geert Lameris

Wat is je positie in de samenleving, welke rol wil je daarin spelen? Het zijn ambitieuze vragen die ik me toch regelmatig stelde en stel. Misschien ligt het antwoord in het werk dat ik doe, het ontwikkelen en produceren van culturele projecten. Met fantasie en emotie iets toevoegen aan het geploeter van het dagelijks leven. Mensen laten genieten van kunst en cultuur, als een levensvoorwaarde naast de zorgen voor werk en gezin.